Baby Circle

Search our Site

|
2653 6558

Velkommen til Baby Circle

Giv dit barn den bedste start på livet

Dit barn er mindful, allerede når det bliver født. Et spædbarn lever lige nu og her, for Det kender ikke til andet. Dit barn oplever med hele sin krop og alle sine sanser, de føler, mærker, rører ved, smager, lugter, ser og lytter til alt, hvad der sker omkring dem. Du kan hjælpe dit barn med at styrke de mange sanser allerede fra det bliver født. Gennem omsorg, nærvær, øjenkontakt, kropslig forståelse og god motorisk udvikling, skaber du det bedste fundament til udvikling af dit barns krop, hjerne og indlæringsevne.

I Baby Circle bliver du guidet, inspireret og får redskaberne til leg med krop, bevægelse og sanser, der giver dit barn en god motorisk udvikling. Allerede fra fødslen kan du starte med babymassage og skabe øjenkontakt, nærvær, omsorg, tryghed og kropslig forståelse. Når dit barn har fået en stabil nakke og kan holde sit hoved selv uden problemer, kan motorik, bevægelse og leg med kroppen rigtig komme i gang. Med bevægelseslege styrker du dit barns muskler og led. Balancesansen udfordres med snurrerundt ture og hænge på hoved leg. Alt sammen er med til at give en god motorik, bygge hjernen, god balance, kropslig forståelse og tro på egne evner.

Babymassage er ubetinget kærlighed og omsorg til dit barn. Du kan begynde i det små allerede fra dit barn bliver født og gradvis bygge mere og mere på. Den kontakt I skaber sammen, giver dit barn omsorg og nærvær gennem Jeres øjenkontakt.  Selve berøringen i babymassagen, giver dit barn tryghed og en kropslig fornemmelse af sig selv. Det danner grundlaget for dit barns evne til at mærke sig selv, give og tage imod omsorg nu og senere i livet. Babymassage styrker du dit barns sanser, kropsforståelse og egen rummelighed, som er fundamentet for dit barns motoriske udvikling.

Motorik, bevægelse og leg, MoBeLE, gør en kæmpe forskel for dit barn. Motorik er kropslig og sanselig udvikling gennem bevægelse og leg. Dit barns motoriske udvikling starter allerede, når Det bliver født. Gennem bevægelse af kroppen og brug af sanserne, bygger du fundamentet for dit barns hjerne som danner grundlaget for al fremtidig læring. God motorik styrker og bygger hjernen og indlæringsevnen. Bevægelse af kroppen styrker muskler og led, balance- og koordineringsevnen. Gode motoriske børn er glade børn, der lærer nemmere og hurtigere. Du kan starte på MoBeLe, motorik, bevægelse og leg, når dit barn er 2-3 måneder og løfte og hold sit hoved selv.

Baby Circle hold og arrangementer i Ringsted

Baby Circle har løbende hold i motorik, bevægelse og leg, MoBeLe, og enkelt stående arrangementer i Babymassage, motorik, mor og baby yoga, mindful mor mm i Ringsted. Tjek Holdplan for hold og arrangementer i Baby Circle.

Book Motorik, Bevægelse og Leg, MoBeLe og Babymassage i din mødregruppe

Baby Circle kommer gerne ud i din mødregruppe og guider og giver Jer inspiration til leg med krop, bevægelse og sanser. Eller lærer Jer, hvordan I giver jeres Børn babymassage

Pris kr. 1.500,00 Betaling via MobilePay 26 53 65 58 (ved transport over 60 km tillægges transportgebyr på kr. 100,00) Baby Circle dækker hele Sjælland. Kontakt Circle of Mindfulness og aftal dag og tidspunkt eller for yderligere info.

 

Book et arrangement

Ønsker du at booke et arrangement i babymassage eller motorik, bevægelse og leg til din legestue, bibliotek eller lign. Kontakt Circle of Mindfulness for yderligere info.

 

Læs om et af vores arrangementer

En unik start på livet. Artikel fra Køge Dagblad, der har været forbi til Babymassage arrangement på Ølby Bibliotek. Læs hvordan det gik.

Læs artiklen fra Ølby Bibliotek: Maria & Frederik svævede på en sky

 Holdplan  Tilmeld Nyhedsbrev  Facebook  Kontakt CoM

Motorik 

Videnskaben

 

Hjernen lærer gennem bevægelse

Gentagelser skaber tryghed og læring

Berøring/babymassage styrker udvikling

Bevægelse stimulerer hjernen

Stimulation, fri leg, kontakt og søvn

Er betingelser for læring

Ann Elisabeth Knudsen, Hjerneforsker

 

Børn tænker med kroppen

Kroppen, sanser, bevægelse og sprog

Det hele hænger sammen

Opmærksomhed, bevægelse og perception

Er omdrejningspunktet for læring

Kjeld Fredens, Hjerneforsker

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld