Betingelser & Privatlivs politik

Search our Site

|
2653 6558

Persondatapolitik hos Circle of Mindfulness
Udgiver
Websitet ejes publiceres af:
Circle of Mindfulness
Høm Byvej 11
4100 Ringsted
CVR: 30311434
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Generelt
Personoplysninger/persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter www.circleofmindfulness.dk indsamles og behandles en række sådanne informationer. Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Circle of Mindfulness.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger. Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefon nummer, mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb eller ved tilmelding til hold.

Circle of Mindfulness indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores website
- Køber produkter af os
- Opretter medlemskab
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev og anden markedsføring fx på de sociale medier
- Benytter vores kontakt formular
- Kommunikerer med os pr. mail eller telefon

Vi samarbejder med følgende data-behandlere, der alle lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysningerGoogle /AdWords, Analytics) (Markedsføring og statistik)

  • Facebook (Markedsføring og statistik)
  • YouTube (Markedsføring og statistik)
  • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)
  • Stripe (bookning og betaling)

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Formål
De oplysninger vi indhenter, bruges til at identificere dig, som bruger for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os samt for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der behandles oplysninger om dig. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personlige data. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af din personlige data, og du har ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personlige oplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dataansvarlig
Dataansvarlig for www.circleofmindfulness.dk  er, Circle of Mindfulness, Høm Byvej 11, 4100 Ringsted. CVR 30311434. Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi opdaterer løbende vores persondatapolitik, hvilket betyder du altid finder den nyeste opdatering her på siden.

Handels betingelser

Udbyder
Produkter, ydelser og tjenester udbydes af
Circle of Mindfulness
Høm Byvej 11
4100 Ringsted
CVR nr. 30311434
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Website: www.cirlceofmindfulness.dk

Omfang
Nærværende købsbetingelser er gældende for køb af forløb, meditationsforløb, live og online yogaforløb, abonnement på online yoga, live og online baby- og børneforløb, events og workshops.

Aftaleindgåelser
Du skal ved hvert køb acceptere købsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver. Aftalen bliver indgået på dansk og dansk lovgivning er gældende.
Cirlce of Mindfulness forbeholder sig ret til at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Circle of Mindfulness tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte/udgående varer/ydelser/tjenester samt leveringssvigt.

Priser
Alle priser er i DKK inkl. moms (25%)
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen, Priserne ændres løbende. Du bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Circle of Mindfulness acceptere ordren.
Prisen på abonnementer kan reguleres løbende – dog med et varsel på min. 14 dage.

Betaling
Du kan betale med Visa, visa Electron, Mastercard, MobilePay samt bankoverførsel i henhold til særskilt aftale. Betaling med betalingskort og MobilePay bliver gennemført i samarbejde med Planway og Pensopay, som er godkendt efter de internationale kortorganisationers sikkerhedskrav.
Ved køb af ydelser trækkes beløb med det samme. Du modtager en mail eller en sms med bekræftelse på dit køb, når bestillingen er godkendt.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på alle produkter fra bestillingstidspunktet med mindre andet er anført. Dog ikke på produkter, som er taget i brug eller gennemført. Fortrydelsesretten gælder ligeledes ikke levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium. Ved køb af ydelser løber 14 dages fristen for den dag, hvor aftalen er indgået. Fortryder du dit køb inden 14 dage, skal du give Circle of Mindfulness udtrykkelig meddelelse herom på ovennævnte mail, hvorefter vi tilbagebetaler det fulde beløb. Dette gælder medmindre, der gælder særlige betingelser for det købte produkt eller ydelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at deltage i/modtagelse af eller ved uden videre at returnere købte produkter/ydelser. Der ydes ikke økonomisk kompensation ved manglende deltagelse på enkeltstående gange på vores forløb. Ved enkeltstående arrangementer og workshops er tilmelding bindende og der ydes ikke fortrydelsesret/kompensation ved manglende deltagelse. Dette vil være anført på de på gældende arrangementer og workshops.

Reklamationsret
Den 24-måneders reklamationsfrit finder som udgangspunkt ikke anvendelse på køb af tjenesteydelser, så kontakt os med det samme, hvis du oplever problemer.
Circle of Mindfulness forbeholder sig ret til at ændre i disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Den nye version har ikke tilbagevirkende kraft, og parterne er kun bundet af de handelsbetingelser, som er online den dag, ordren er placeret.

Reklamation
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. I tilfælde af berettiget reklamation får køber ingen reduktion i ydelsen. Varen vil blot blive udbedret eller evt. ombyttet. Der kan skriftligt reklameres til ovenstående mail.

Datapolitik
Se Circle of Mindfulness data- og persondatapolitik under persondatapolitik

Levering og risiko
Ved køb af forløb, workshops og events skal køber møde op for at få sin vare. Ved køb af personlige forløb skal køber efter aftale med Circle of Mindfulness personligt møde op, medmindre varen er købt til en anden person. Ved personligt forløb aftales, hvornår disse møder skal afholdes. Hvis der ikke kan aftales en tid, som passer køber, kan køber gøre brug af de 14 dages fortrydelsesret (se fortrydelsesret).

Ved online forløb/kurser leveres med det samme, når Circle of Mindfulness har modtaget/registret betaling for produktet.
Ved online yoga abonnement eller forløb modtager køber en video om ugen eller dagen alt efter forløbets art.
Ved køb af gavekort aftales indløsning med Circle of Mindfulness jf. ovenstående.

Force Majeure
I tilfælde af force majeure eller force majeure lignende forhold som skyldes fx ændret lovgivning, myndighedernes foranstaltninger, konflikter på arbejdsmarkedet, lock-down, pandemi, brand, oversvømmelser, krig, terror, sabotage, ulykke af større omfang eller lignende hændelser, anser vi, Circle of Mindfulness, os fritaget fra vores forpligtelser i henhold til nærværende aftale. Det vil derfor ikke være muligt at få refunderet pengene/klip for planlagte eller igangværende forløb, workshops, events eller enkeltstående arrangementer. Circle of Mindfulness vil forsøge at forsætte forløb, workshop, events og enkeltstående arrangementer i det omfang det er muligt online via live stream eller video.

Opsigelse af forløb og klippekort
Opsiges et forudbetalt forløb som er i gang, refunderes beløbet ikke.

Abonnement og opsigelse
Abonnementet fornys månedligt automatisk på den pågældende abonnementspris. Du kan opsige aftalen med 1 måneds varsel, når som helst i løbet af måneden, hvilket betyder at måneden efter opsigelsen ikke refunderes.
Dit abonnement bliver fornyet hver d. 1. i måneden hvis du ikke har opsagt det, og så længe det kreditkort, der er brugt til at oprette abonnementet, er gyldigt. Hver gang dit abonnement fornys, modtager du en kvittering pr mail.

Rettigheder
Circle of Mindfulness har alle rettigheder til levede ydelser og produkter, hvad enten de er live, digitale eller trykte. Ved køb opnås alene en brugsret til det købte. Brugsretten er personlig. Det købte må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Tilmelding og betingelser for hold, workshops, events og enkeltstående arrangementer
Ved faste hold som fx mindful yoga, baby motorik og mor og baby yoga, købes et klippekort, som er personligt og ikke kan overdrages til andre, og køber angiver hvilket hold, der ønskes at gå på. Klippekortet sikre at køber kun betaler for de gange, køber deltager. Du er automatisk tilmeldt, med mindre der meldes afbud efter gældende regler om afbud (se afbud.)
Ved køb af workshops, events, enkeltstående arrangementer og forløb fx meditation, sanseleg og far på barsel betales inden opstart. Ved afbud mindre end 3 dage før refunderes indbetalt beløb ikke.

Afbud
Afbud med klippekort skal meldes senest dagen før kl. 20.00 på sms til 26 53 65 58. HUSK at skrive både navn og hold i afbudsbesked.

Aflysning af ugentlige hold
Circle of Mindfulness kan til en hver tid aflyse ugentlige timer med den til en times varsel. I tilfælde af aflysning fra Circle of Mindfulness side bliver køber ikke afregnet for klip til pågældende time.

Aflysning af workshops, events og enkeltstående arrangementer
Circle of Mindfulness kan til en hver tid aflyse ned til 24 timer før workshop event eller arrangement. I tilfælde af aflysning, refunderes køb med det fulde beløb.

Vilkår for deltagelse
Circle of Mindfulness overholder de til enhver tid gældende COVID-19 regler og retningslinjer i henhold til myndighedernes anvisninger.
Hold, workshops og events for voksne bedes deltagerne komme i behageligt tøj, der giver fri bevægelighed. Medbring altid drikkedunk, tæppe, pude og yogamåtte. Det er vigtigt at have vand med, da kroppen har brug for væske efter og evt. under klassen. Det er muligt at låne en yogamåtte, under forudsætning af, at den rengøres efter brug. Rengøringsklude er til gængelige i yogastudiet.

Hold, forløb, events og enkeltstående arrangementer for børn og deres forældre/voksne bedes deltagerne, både børn og voksne, komme i behageligt tøj, der giver fri bevægelighed. Børn må gerne have bare tæer. Vi laver forskellige tumleøvelser, som stiller krav til fri bevægelighed og udfoldelse.
Ved Sygdom bedes deltageren blive hjemme og melde afbud (se betingelser for afbud). Sygdomsramte kan være smittekilde til resten af deltagerne. Børn, vil ikke få noget ud af klassen. Kroppen bliver stresset og det gælder både børn og voksne.

Ansvar, helbredstilstand, personskade og fraskrivelse
Al deltagelse er på eget ansvar.
Forældre er ansvarlige for at holde opsyn med eget barn. Circle of Mindfulness tager ikke ansvar for leg. Du er selv ansvarlig for at mærke efter i din egen krop, og ikke tvinge den ud i stillinger, den ikke er klar til. Er du i tvivl, kontakt din læge inden deltagelse. Circle of Mindfulness og Circle of Mindfulness undervisere kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader på ført under træning/undervisning eller som følge af træning/undervisning. Circle of Mindfulness tager ikke ansvar for personskader, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

Ordensreglement
Sko er ikke tilladt i salen. Sko og overtøj bedes anbringes i garderoben. Rygning er forbudt overalt indenfor. Tasker og værdigenstande må medbringes i Salen, sørg for de ikke generer de andre deltager. Salen er afmærket og målt op i henhold til gengældende COVID-19 restriktioner og skal følges/overholdes. Du bedes behandle Circle of Mindfulness lokaler og ting med omhu og efterlade dem i samme stand, som da du kom. Salen bliver rengjort efter hvert hold. Der forefindes håndsprit og rengøringsklude i salen.
Circle of Mindfulness bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade. Tag derfor alt af værdi med ind i salen.

Forbehold for ændringer
Circle of Mindfulness forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Der er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om evt. ændringer. Du finder altid seneste opdateret politikker her på siden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en general tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Dataansvarlig

Circle of Mindfulness, Høm Byvej 11, 4100 Ringsted

CVR: 30311434 – Tlf 26536558 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdatering af politik

Vi opdaterer denne politik løbende, hvilket betyder at du altid finder den nyeste opdatering her på siden. 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld