Betingelser & Privatlivs politik

Search our Site

|
2653 6558

Dit privatliv er vigtigt for Circle of Mindfulness. For bedre at beskytte dit privatliv, beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi indsamler, behandler og bruger, de data vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens bestemmelser GDPR (General Data Protection Regulation)

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter www.circleofmindfulness.dk indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via siden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, mail, adresse, betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb og tilmelding til hold fra bl.a.

 • Google /AdWords, Analytics) (Markedsføring og statistik)
 • Facebook (Markedsføring og statistik)
 • YouTube (Markedsføring og statistik)
 • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)
 • Planway (bookning og betaling)

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en general tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Dataansvarlig

Circle of Mindfulness, Høm Byvej 11, 4100 Ringsted

CVR: 30311434 – Tlf 26536558 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdatering af politik

Vi opdaterer denne politik løbende, hvilket betyder at du altid finder den nyeste opdatering her på siden. 

Køb og brug af klippekort

Køb

Du booker dit klippekort køb på https://circle-of-mindfulness.planway.com/ 

 • Vælg enten Baby Circle eller Yoga Mindfulness
 • Vælg klippekort og instruktør
 • Book din første tid indenfor holdets tidsblok på den dato du ønsker at starte
 • Book med Facebook eller telefonnummer
 • Indtast dine data godkend og fortsæt til betaling
 • Indtast dine kortoplysninger (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mobilepay) godkend betaling
 • Klippekortet SKAL betales ved bookning af klippekort og første deltagelse, selvom det iflg. købssiden er muligt at vente til personligt fremmøde.

Når du har booket den første gang og betalt for dit klippekort – Accepterer du samtidig vores handelsbetingelser og persondatapolitik

Brug

Klippekort sikre at du kun betaler for de gange du deltager. Du er automatisk tilmeldt, med mindre du melder afbud på SMS 26536558 senest dagen før kl. 17. Klippekortet gælder 4 md fra første deltagelse.

Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

For sent afbud eller udeblivelse koster 1 klip

Afbud

Afbud meldes senest dage før kl. 17 på SMS til 26536558 HUSK at skrive både navn og hold i afbudsbeskeden

Køb og bookning af forløb

Du booker dit køb af forløb på https://circle-of-mindfulness.planway.com/ 

 • Vælg enten Baby Circle eller Kids Circle
 • Vælg Forløb (Sanseleg eller Far på barsel) og instruktør
 • Book din første tid indenfor holdets tidsblok på startdato for forløbet
 • Book med Facebook eller telefonnummer
 • Indtast dine data godkend og fortsæt til betaling
 • Indtast dine kortoplysninger (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mobilepay) godkend betaling
 • Sanseleg og Far på barsel forløb SKAL betales ved bookning, af forløb og første deltagelse, selvom det iflg. købssiden er muligt at vente til personligt fremmøde.

Der ydes ikke økonomisk kompensation ved manglende deltagelse på enkeltstående gange ved tilmelding til forløb (Sanseleg og Far på barsel).

Når du har booket og betalt for dit forløb – Accepterer du samtidig vores handelsbetingelser og persondatapolitik

Køb og bookning af enkeltstående arrangementer og workshops

Køb og bookning af forløb

Du booker dit køb af enkeltstående arrangementer og workshops på https://circle-of-mindfulness.planway.com/ 

 • Vælg enten Baby Circle, Kids Circle eller Yoga Mindfulness
 • Vælg arrangement eller workshop og instruktør
 • Book din tid indenfor arrangementet eller workshoppens tidsblok på dato for arrangement eller workshop
 • Book med Facebook eller telefonnummer
 • Indtast dine data godkend og fortsæt til betaling
 • Indtast dine kortoplysninger (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mobilepay) godkend betaling
 • Arrangement eller workshop SKAL betales ved bookning, af forløb og første deltagelse, selvom det iflg. købssiden er muligt at vente til personligt fremmøde.

Tilmelding og køb til enkeltstående arrangementer og workshops er bindende.

Når du har booket og betalt – Accepterer du samtidig vores handelsbetingelser og persondatapolitik

 

Binding og Fortrydelsesret

Binding

Tilmelding til enkeltstående arrangementer og workshops er bindende og der gives IKKE fortrydelsesret på disse køb.

Fortrydelsesret

Circle of Mindfulness giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret på køb af klippekort og forløb. DVS senest 14 dage efter købet er blevet indgået, skal du give besked på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om, at du har fortrudt dit køb. Det beløb du er blevet opkrævet ved det indgået køb, vil således blive tilbagebetalt indenfor 30 dage.

 VIGTIGT fortrydelsesretten bortfalder, hvis der er 5 dage eller mindre til angivet opstart ved indgåelse af dit køb, også selv om der er gået mindre end 14 dage siden købet.

Der ydes ikke økonomisk kompensation ved manglende deltagelse på enkeltstående gange ved tilmelding til forløb (Sanseleg og Far på barsel). Der ydes ikke økonomisk kompensation ved sygdom og/eller aflysning af hold af instruktør.

Sygdom

Sygdom hos dig eller instruktør

Bliver du eller dit barn syg, så opfordres I til at blive hjemme en ekstra dag. Sygdomsramte børn, vil ikke få noget ud af timen/klassen. Kroppen bliver stresset og det gælder både børn og voksne og kan forårsage, at man er længere tid om at komme sig. Desuden er der risiko for at smitte de andre på holdet. Der ydes ikke økonomisk kompensation ved sygdom og/eller aflysning af hold fra instruktørs side pga sygdom.

Se betingelser for af afmelding uden tab under Til- og afmelding i forbindelse med klippekort

Force Majeure

I tilfælde af pandemi, kriser, naturkatastrofer og krig mv. Eller myndighedspåbud om Lock-down, vil undervisningen i videst muligt omfang forgå online via livestream eller video. Circle of Mindfulness kan ikke holdes ansvarlig for myndighedspåbud om Lock-down og klip refunderes ikke, da undervisning vil være tilgængelig online.

 

Vilkår for deltagelse

Babyhold og sanseleg

Da både forældre og børn er aktive, opfordrer vi altid forældrene og børnene til at have noget praktisk tøj på, man kan bevæge sig i. Børnene må gerne have bare tæer. Vi laver forskellige tumleøvelser, som stille krav til fri udfoldelse.

Yoga og meditations hold

Kom i behageligt tøj du frit kan bevæge dig i. Medbring altid drikkedunk, da kroppen har brug for væske efter og evt under klassen. I forhold til retningslinje vedr. Covid-19. Bedes du videst mulig omfang medbringe egen yogamåtte, tæppe og pude. Det er muligt at låne yogamåtter, underforudsætning af at man selv rengøre den efter brug. Rengøringsklude er at finde i yogastudioet.

Ansvar og fraskrivelse

Al deltagelse er på eget ansvar.

Forældre er ansvarlige for at holde eget barn under opsyn. Vi tager ikke ansvar for leg

Du er ansvarlig for at mærke efter i din egen krop og ikke tvinge den ud i stillinger den ikke er klar til. Er du i tvivl kontakt din læge inden deltagelse. 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld