Betingelser & Privatlivs politik

Search our Site

|
2653 6558

Persondatapolitik hos Circle of Mindfulness
Udgiver
Websitet ejes publiceres af:
Circle of Mindfulness
Høm Byvej 11
4100 Ringsted
CVR: 30311434
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Generelt
Personoplysninger/persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter www.circleofmindfulness.dk indsamles og behandles en række sådanne informationer. Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Circle of Mindfulness.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger. Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefon nummer, mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb eller ved tilmelding til hold.

Circle of Mindfulness indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores website
- Køber produkter af os
- Opretter medlemskab
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev og anden markedsføring fx på de sociale medier
- Benytter vores kontakt formular
- Kommunikerer med os pr. mail eller telefon

Vi samarbejder med følgende data-behandlere, der alle lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysningerGoogle /AdWords, Analytics) (Markedsføring og statistik)

  • Facebook (Markedsføring og statistik)
  • YouTube (Markedsføring og statistik)
  • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)
  • Stripe (bookning og betaling)

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Formål
De oplysninger vi indhenter, bruges til at identificere dig, som bruger for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os samt for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der behandles oplysninger om dig. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personlige data. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af din personlige data, og du har ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personlige oplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dataansvarlig
Dataansvarlig for www.circleofmindfulness.dk  er, Circle of Mindfulness, Høm Byvej 11, 4100 Ringsted. CVR 30311434. Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi opdaterer løbende vores persondatapolitik, hvilket betyder du altid finder den nyeste opdatering her på siden.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld