Blog

Search our Site

|
2653 6558

Buddha comTempoet er højt, mulighederne mange, men tiden er knap. Tankerne mylder rundt og det er måske svært at huske alt det, der burde kunne huskes. Der er uro i kroppen, det er svært at slappe af og måske endda svært at sove. 

Er du, én af de mange, der er godt i gang med at suge livet ud af dig selv?

Måske er dine forventer til dig selv og andre omkring dig, blevet for urimelige til, at du kan nå det hele og have dig selv med. Er det dig, så er du ikke ene om at have det sådan, men sådan behøver det ikke at være.

Du har faktisk et valg. Manges livet er blevet en benhård prioritering af mulige muligheder. Du har selv valgt hvilke ting, du har fyldt dit liv med. Men du har også mulighed for at vælge noget af det fra igen.

Du kan vælge at stoppe op og tage en pause. En pause fra det høje tempo og alle mulighederne. En pause hvor du bare er. Hvor du er lige nu og her. Uden at du skal nå noget, opnår noget eller skal nogen steder hen.

Det er aldrig for sent at stoppe op og tag en pause og mærk efter hvad du virkelig har brug for.

En pause er faktisk ret simpelt og lige til og så alligevel ikke. Det kræver tålmodighed og øvelse, at bare være og gøre ingenting. Men din krop og din hjerne har brug for en pause fra det høje tempo, der skaber tankemylder og uro i kroppen ellers kan det i værste tilfælde ende med at hjernen og kroppen brænder sammen og du for alvor mister kontrollen og kontakten til dig selv.

Det er absolut ikke spild af tid at stoppe op og tage en pause. Det kan desværre ende med at blive spild af liv, hvis du ikke gør det.

En pause, hvor du mærker dit åndedræt, mærker dit hjerte slå og mærker dig selv. Hvor du får flyttet din fokus væk fra dine tanker og hen på kernen af dig selv.

Selv små pauser i løbet af dagen på 5 minutter, kan gøre underværker i forhold til overskud, evnen til at tænke klart og træffe gode beslutninger.

Når du stopper op og bliver opmærksom på dit åndedræt, flytter du fokus fra din hjerne og giver næring til din krop og din hjerne. 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld