Om CoM

Search our Site

|
2653 6558

Om CoM
ProfilPicVelkommen, mit navn er Sonja Bomberg, jeg er ejer og grundlægger af Circle of Mindfulness. Jeg er uddannet fysiurgisk massør, mindfulness instruktør, børneyogalære og yogalære. Jeg er forældre/barn instruktør i gymnastik og NANO basket coach. Jeg har gennem 10 år haft min daglige gang i en vuggestue, hvor jeg har haft det privilegie, at lave bevægelses aktiviteter sammen med børnene. Alt tilsat en stor passion for krop og bevægelse og sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg har været vidt omkring på min egen rejse gennem mit liv, som har været fyldt med op- og nedture, glæder og bekymringer.

Jeg startede mit job liv, som bogholder indtil jeg en januar morgen i 2005 vågnede op, ude af stand til at stå op og komme på arbejde. Jeg var gået ned med stress, som det så populær hedder…
I denne periode var det eneste jeg orkede, at passe mine hold i forældre/barn gymnastik, imens jeg lige så stille prøvede at finde ind til mig selv og få fodfæste i mit liv igen.

Det blev starten på en rejse og en helt ny retning i mit liv. Krop og bevægelse har på en eller anden måde altid interesseret mig. Og nu hvor jeg havde mistet mig selv, blev interessen stille og rolig større og større. Det blev til en fysiurgisk massør uddannelse, som sammen med min interesse for børn og bevægelse blev til kurser i babymassage og interessen blev til en passion og baby motorik, bevægelse og leg eller MoBeLe, som er blevet et koncept, jeg stadig udvikler på blev til og Baby Circle blev en af grundpillerne i min forretning.

I min søgen tilbage til mig selv, blev sammenhængen mellem krop og sind, en anden vigtig interesse og vej jeg måtte forfølge. Den ledte mig til mindfulness og meditation og en uddannelse til mindfulness instruktør. Det blev starten på Circle of Mindfulness, som startede med mindfulness meditation efterfulgt af mindful yoga. Det blev en anden af grundpillerne i min forretning.

Så lige meget om du står med livets mest dyrebare i dine hænder og har brug for hjælp og inspiration til hvordan du giver dit barn den bedste start på livet, med nærvær, tryghed, kærlighed, bevægelse og leg. Eller din stress tilstand har taget overhånd og du har brug for at blive guidet tilbage til dig selv og finde og mærke sammenhængen mellem krop og sind.

Så er du kommet til rette sted. Klik dig videre på fanerne øverst i menuen, tilmeld dig Circle of Mindfulness nyhedsbrev og gå på Facebook og ”synes godt om” Circle of Mindfulness og følg mine aktiviteter der.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld