Yoga Mindfulness

Search our Site

|
2653 6558

Velkommen til yoga, mindfulness og meditation

Yoga er en livsfilosofi, der ikke bare omhandler yogastillingerne. Hele yogafilosofien omhandler selvbeherskelse, livssyn, menneskesyn, åndedræt, meditation, koncentration og opfattelsen af at være en del af noget større end os selv. Yoga tager udgangspunkt i det hele menneske, fra det indre til det ydre. Yoga skaber en sammenhæng mellem det kropslige både i form af den ydre form og bevægelighed, men i lige så høj grad også den indre sundhed i form af nervesystemet, immunforsvar og modstandsdygtighed. Mentalt skaber yoga større mentalt overskud og nedsætter stressfaktoren. Yoga skaber en sammenhæng mellem krop og sind, som giver en helhed, det hele menneske. Det hele menneske er ikke bare sammenhæng mellem krop og sind, men i lige så grad også etiske værdier og menneskesyn. Hvordan behandler du dig selv og hvordan behandler du andre og verden omkring dig.

Mindfulness skærper din opmærksomhed, åbner op for større bevidsthed og fleksion i væren og handlemåder. Mindfulness åbner op for at være med krop og sind lige nu og her, med alt hvad det måtte indebære.

Mindful, slow yoga skaber en helhed og balance i krop og sind.

Meditation skaber plads, ro og rum til at være med alt det, der gør os til hele mennesker. Meditationen flytter fokus fra hjernen og ned i kroppen. På denne måde skabes der plads til, at hjerne kan få en pause og tankerne kan falde til ro. Når tankerne bliver mindre dominerende, mindske stress og udbrændthed. Fokus på åndedrættet og opmærksomhed på kroppens indre øger det mentale overskud og skaber bedre hukommelse, ro og overblik til at træffe bedre beslutninger.

CoM er et anderledes yogastudio, for dig, der gerne vil have helheden i yoga og balance i krop og sind. Hos CoM arbejder vi med mindful, slow yoga ud fra hele yogafilosofien, der skaber hele mennesker i balance. Eller yoga indefra og ud. Vi tager udgangspunkt i, hvad den enkeltes udøvers krop kan og arbejder derfra mindful langsomt og bevidst med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet. Gennem mindful langsomhed formes nye og stærke forbindelser mellem krop og hjerne, der både giver større mentalt overskud og indre sundhed samtidig med at kroppens bevægelighed, fleksibilitet og ydre form forbedres.

Det handler ikke om at kunne yogastillingerne til perfektion, men at arbejde med yogaen ud fra ens egen krops udgangspunkt.

Mindful slow yoga, er den livsvigtige modvægt til høj puls træning. En krop i balance kræver både høj puls træning til hjertekredsløbet og slow mindful yoga til at styrke dit nervesystem, immunforsvar, modstandsdygtighed og mentale sundhed

 Holdplan  Tilmeld Nyhedsbrev  Facebook  Kontakt CoM

Yoga Mindfulness

&

Videnskaben

 

Yoga forbedrer:

Nervesystemet

Mindsker stresshormoner

Aktiverer opmærksomhedsnetværket

Reducerer følelsesmæssig reaktivitet

Reducerer dysfunktionelle tanker

Forbedrer positive Psykologiske egenskaber

Holger Cramer, forsker

 

Reducerer kroniske smerter

Cathrine Brushnell, NIH

 

Yoga forbedre:

Stofskifte

Immunforsvaret

Smerteresponssystemet

Yoga filosofien omhandler:

Yama

Selvbeherskelse

Niyama

Observant

Asana

Bevægelse og yogastillinger

Pranayama

Åndedræt

Pratyahara

Tilbagetrækning af sanserne

Dharana

Koncentration

Dhyana

Meditation

Samahdi

Forenet, en del af noget større

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld